الخميس، 5 فبراير 2015

لازانيا!





لازانيا!
وطريقتها أهيه:
"الطريقة: هنشوح البصل مع زيت وبعدين نزود اللحمة المفرومة لحد لونها ما يبقى رمادى شوية ونحط صلصلة طماطم ومعجون طماطم وقرفة وملح وفلفل اسود وبهارات ونسبها لحد ماتستوى وممكن تزودو مشروم لو عايزين
هننزل اللازنيا فى مية سخنة تتسلق وبعدين نشلها ونحطها على جمب.. 


والبشاميل عبارة عن: ٣معالق دقيق مثلا ومعلقتين زبدة اقلبهم كويس وانزل معاها اللبن تدريجى علشان اشيل التكتلات وازود ملح وفلفل وبهارات..


وندهن قاعدة الطاجن يالبشاميل وبعدين احط طبقة لازانيا وطبقة لحمة وطبقة بشاميل واكرر الطبقات دى لحد ما اخلص الكمية ونرش شوية بقسماط على الوش عشان اللون وازود جبنة موتزريلا واحطها فى الشواية دقيقتين. "













ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

تطوير : مدونة حكمات