الأربعاء، 4 فبراير 2015

طريقة للمناقيش السوري


طريقة للمناقيش السوري

وطريقتها أهيه:

"المقادير:3كوب دقيق منخول-كيس بيكنج بودر-معلقتين لبن بودره-كبايه مايه دافيه مدوب فيها نص كيس خميرة فوريه ومعلقه ملح ومعلقه سكر كبيرة 


الطريقة:نعجن المكونات ونسببها ساعاتين تخمر او نولع الفرن ونحط فيه القالب اللى فيه العجين وهو دافى هيخمر بعد ساعه.
الحشو: 3معالق زعتر برى ونحط عليه سمسم متحمر وزيت زتون 


وجبنه مثلثات تتفرد على العجين ويتحط عليها من الزعتر وتتقفل من الاجناب


او لحمه مفرومه متعصجه وتحتها صلصه بالتوم وزعتر وفوقيهم جبنه.ومقفوله الاجناب والجناب محشيه و10دقايق فى الفرن نار هاديه والوجه الشوايه لمدة دقيقه وندهن الوجه بزيت زتون وعليه حبه البركه"

ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

تطوير : مدونة حكمات